Mimar ve Mühendisler Grubu MMG’nin 23-24 Ekim tarihlerinde düzenlediği 4. Arge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Sloganı “Yerli Akılla Küresel Pazarlara” olarak belirlenen  Zirvede Üniversiteler, Kalkınma Ajansları, Teknoparklar ve Ülkemizin önde gelen birçok sanayi ve teknoloji firmaları geliştirdikleri yeni ürünleri sergilediler.

Üniversitemiz standında sergilenen Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencileri Mevlüt Burak Aktan, Doğukan Elmas, Mustafa Aktemur, Göksel Orakçı, Anıl Dalbeyler, Bekir Cansever ve Doğacan Atalan’ın geliştirdiği İnsansız Su Altı Robotu ve Yusuf Korucu, Hasan Kuşçu, Enes Erbil, Necdet Onur Türker, Ferhat Paçacı, Mustafa Özdemir, Furkan Bellibaş, Ahmet Kenar ve Faruk Bülbül’ün geliştirdiği   İnsansız Hava Aracı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Standı Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Osman BALTA ile birlikte ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez geliştirilen ürünleri inceleyerek öğrencilerden bilgiler aldı. Diğer bir stant ziyaretçimiz olan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali DÖNMEZ de öğrencileri dinleyerek bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Zirveye Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Fadıl SOYKÖK ve Arş. Gör. Göksu TAŞ eşliğinde katılan 21 kişilik öğrenci grubumuz stant faaliyetinin yanı sıra fuar alanında gerçekleştirilen Yerli Akılla Küresel Markanın İnşa Edilmesi, İletişimde Dijital Dönem, Yerli Yeniliğin Finansmanı ve Bilginin Ticarileşmesi konu başlıklarında gerçekleştirilen panellere de katılım sağlayarak bilgi ve tecrübe paylaşımlarından istifade etme imkânı buldular.

• Uzaktan Eğitim
  • Eğitim Kataloğu